Rijschool Ridderkerk

Vaste instructeur bij dé rijschool in Ridderkerk

Rijschool in Ridderkerk die betaalbaar én van alle markten thuis is? Dat is Autorijschool Olympic. Voor een goed tarief krijg je bij ons rijlessen van een vaste instructeur. De proefles is bijvoorbeeld al gratis bij afname van een vervolgpakket. Naast onze normale rijlessen, bieden we spoedcursussen, opfristrajecten en rijlessen voor mensen met faal- en rijangst. Ook kun je via onze rijschool een taxipas halen. Zo bedienen we veel verschillende doelgroepen met de ‘Olympische ervaring’ van onze rijschool in Ridderkerk.

Rijlessen in alle rust in Ridderkerk

De rijlessen in Ridderkerk bij Autorijschool Olympic volg je bij een zeer ervaren vaste instructeur. Onze rijschool is bestaat namelijk sinds 1982. Sinds die tijd is er op de weg heel wat veranderd, maar de aanpak van onze rijschool in Ridderkerk toch een stuk minder. De rijinstructeur geeft op een rustige en plezierige manier les en zorgt ervoor dat de lesauto een omgeving is waar je fouten kunt maken. Zonder dat hij direct boven op je nek zit om die reden. Het is voor ons dan ook nog altijd een uitdaging om jou iets nieuws aan te leren. We blijven je stimuleren bij onze rijschool om vooruit te gaan, zodat je een veilige en zelfverzekerde automobilist wordt dankzij je rijlessen bij onze rijschool in Ridderkerk.

Zeven keer Autorijschool Olympic:

Zeer ervaren

Maatwerk

Goed geprijsd

Gratis proefles

Taxipas halen mogelijk

Plezierige instructeur

Ook bij rij- en faalangst

Ook goedkope rijlessen in Ridderkerk?

Autorijschool Olympic verwelkomt je graag! Neem voor meer informatie of onze tarieven contact op met de rijschool in Ridderkerk.

Adres

Zuiderhagen 44
3078 BV Rotterdam

Bel ons

06-55323016

Bij geen gehoor

06-26064084