Rijles Rotterdam

Rijlessen in Rotterdam op Olympisch niveau

Rijlessen in Rotterdam op Olympisch niveau? Autorijschool Olympic brengt jou op grotere hoogte als het draait om autorijden. Zowel in onze reguliere als spoedcursussen leer jij in onze Volkswagen Polo op een veilige en zelfstandige manier autorijden. Kun je al een beetje rijden, omdat je hebt geoefend, dan is er uiteraard een andere aanpak dan wanneer je faal- of rijangst hebt. In die zin bieden we maatwerk en vrijheid aan onze leerlingen. Bij de een leren we het autorijden stap voor stap aan; de ander kan laten zien wat hij of zij al kan. Voor theoriecursussen werken we bij Autorijschool Olympic samen met Nu Theorie bij onze rijschool in Rotterdam.

Opfriscursus autorijden in Rotterdam

Een opfriscursus autorijden in Rotterdam kun je volgen bij Autorijschool Olympic. Wil je je vaardigheden in de auto wat opfrissen of juist meer te weten komen over de regels die er momenteel zijn? Dan kunnen we je bij Autorijschool Olympic een update geven! Een opfriscursus kan onder meer van pas komen als je niet meer (hard) over de snelweg durft te rijden, problemen hebt met inparkeren of moeite hebt met anticiperen in het drukke verkeer.

Wij helpen je om over deze drempels heen te komen tijdens de opfriscursus bij onze rijschool in Rotterdam

Taxi-opleiding in Rotterdam

Je taxipas halen in Rotterdam kan ook via Autorijschool Olympic. Tijdens de taxi-opleiding in een Audi A5 leer je onder meer hoe je op een verantwoorde en veilige manier aan het verkeer kunt deelnemen, professioneel rijgedrag vertoont en storingen voorkomt, herkent en kunt oplossen. Daarnaast ga je dieper in op routes, rijtijden en betalingen, klantsoorten en hun gedrag en de afhandeling van ongevallen. Om het chauffeursdiploma taxi te behalen moet je binnen een jaar tijd zowel het praktijk- als het theorie-examen hebben gedaan. Daarna valt de chauffeurspas aan te vragen via het Kiwa Register. Wij vertellen je graag meer over het behalen van je taxipas bij onze rijschool in Rotterdam.

Veilig leren rijden met rijlessen in Rotterdam

Goed en veilig leren rijden in Oud-Beijerland doe je bij Autorijschool Olympic. Wil je meer weten over onze werkwijze of meteen een gratis proefles boeken? Neem dan nu contact op met Autorijschool Olympic voor rijlessen in Rotterdam.

Adres

Kortedreef 19
3075 GN Rotterdam

Bel ons

06-26064084