Over ons

Rustgevende rijlessen in Rotterdam

Rijlessen in Rotterdam bij Autorijschool Olympic betekent rijlessen volgen bij een zeer ervaren vaste instructeur, die van alle markten thuis is. Autorijschool Olympic is namelijk opgericht in 1982. En hoewel er in die tijd op de weg genoeg is veranderd, is de aanpak van onze rijschool in Rotterdam bijna hetzelfde gebleven: rustgevend en plezierig. Een veilige plek waar je fouten kunt maken, zonder dat de instructeur vervelend gaat doen. Wij vinden het ook leuk om jou iets nieuws te leren. Autorijschool Olympic stimuleert jou dan ook steeds om vooruit te gaan (letterlijk en figuurlijk), en wil dat je uiteindelijk een veilige automobilist wordt dankzij je rijlessen bij onze rijschool in Rotterdam.

Rijden met faal- of rijangst bij Autorijschool Olympic

Heb je faalangst of rijangst, maar wil je in Rotterdam toch je rijbewijs halen? Bij Autorijschool Olympic ben je dan aan het juiste adres. Onze basishouding is al rustgevend. Maar voor mensen met faal- en rijangst trekken wij nog wat extra geduld uit. Bijvoorbeeld door uit te leggen dat het geen ramp is als je niet direct voor je eerste examen slaagt. Je zult niet de eerste en de laatste die dat overkomt. Bovendien zijn er voor mensen met faalangst speciale rijexamens, waarin je een pauze kunt nemen om op adem te komen. Mensen met rijangst benaderen we op relaxte wijze. In principe gaat dit vanzelf over, naarmate ze meer zelfvertrouwen krijgen in de auto. En daar bouwen we uiteraard aan tijdens de rijlessen in Rotterdam.

Zes redenen om te kiezen voor Autorijschool Olympic

Zeer ervaren

Maatwerk

Goed geprijsd

Taxipas halen mogelijk

Plezierige instructeur

Ook bij rij- en faalangst

Rustige rijles in Rotterdam

Een rijschool in Rotterdam die van alle markten thuis is? Dat is Autorijschool Olympic. Wij bieden reguliere rijlessen aan, opfris- en spoedcursussen en lessen voor mensen met faal- en rijangst. Een ding hebben ze gemeen: een rustige rijinstructeur. Meer weten? Neem nu contact op met Autorijschool Olympic voor rijlessen in Rotterdam.

Adres

Zuiderhagen 44
3078 BV Rotterdam

Bel ons

06-55323016

Bij geen gehoor

06-26064084