Rijschool Barendrecht

Rijlessen in Barendrecht op Olympisch niveau

Rijlessen in Barendrecht op Olympisch niveau. Die krijg je bij Autorijschool Olympic. Wij brengen jou op grotere hoogte als het gaat om autorijden. In onze Volkswagen Polo leer jij zodanig autorijden dat je daarna veilig en zelfstandig over de weg kunt. We gaan voor maatwerk. Kun je daarom bijvoorbeeld al rijden, omdat je hebt geoefend? Op zo’n moment is er uiteraard een andere aanpak dan wanneer je faal- of rijangst hebt. Daardoor bieden we maatwerk en vrijheid aan al onze leerlingen. Bij de een leren we het autorijden stap voor stap aan; de ander kan ons direct laten zien wat hij of zij al kan. Voor theoriecursussen is er een samenwerking tussen Autorijschool Olympic met Nu Theorie bij onze rijschool in Barendrecht.

Goedkoop leren autorijden in Barendrecht

Goedkope rijlessen in Barendrecht volg je uiteraard bij Autorijschool Olympic. Onze proefles is gratis! Daarnaast zijn onze vervolgpakketten ook goed betaalbaar, zodat je voor niet al te veel geld toch kunt genieten van rijlessen bij een vaste instructeur. Een instructeur die zelfs al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het vak! Wij maken het onze leerlingen ook mogelijk om in termijnen te betalen. Handig als je even krapper bij kas zit, maar toch aan de slag wil gaan met je rijlessen in Barendrecht.

Daarom kies je voor Autorijschool Olympic:

Zeer ervaren

Maatwerk

Goed geprijsd

Gratis proefles

Taxipas halen mogelijk

Plezierige instructeur

Ook bij rij- en faalangst

Contact met rijschool in Barendrecht

Rijlessen in Barendrecht volg je nu bij Autorijschool Olympic. Neem contact met ons op en start met een gratis proefles bij onze rijschool in Nieuw-Beijerland.

Adres

Zuiderhagen 44
3078 BV Rotterdam

Bel ons

06-55323016

Bij geen gehoor

06-26064084